Kurkissa pelaat silloin kun haluat, hyväkuntoisilla
kentillä, etkä maksa turhasta!

Miltähän golfarista tuntuu, kun taskussa on tosi edullinen pelioikeus, mutta kenttä on niin ruuhkainen, ettei sinne mahdu pelaamaan? Tai kun kentän kunto ei vastaa edes sitä halpaa hintaa. Ja syksyllä kauhea paniikki ettei taas jää pelikierroksia käyttämättä.

Kurk Golfissa pääset pelaamaan silloin kun haluat, huippukuntoisilla kentillä ja maksat vain siitä mitä pelaat.

Selvitä nämä kolme asiaa, mikäli mietit missä ensi kaudella pelaat:

1. Pääsenkö pelaamaan silloin kun haluan?
2. Saanko pelata hyväkuntoisilla kentillä?
3. Maksanko vain pelaamistani kierroksista?

Kolmen ysin ansiosta (27 reikää) Kurkissa voidaan lähes tuplata pelattavat kierrosmäärät, joten meillä pääset pelaamaan silloin kun haluat. Eikä Kirkkonummen Evitskog ole sittenkään niin kaukana.

Kurk Golf on pääkaupunkiseudun helmi, jonka vieraspelaajat äänestivät Pelaaja ensin -palautteissa Uudenmaan kenttien kärkijoukkoon. Kentän huippukunto, harjoitusalueiden läheisyys ja hyvä klubihenki vakuuttivat vieraspelaajat.

Kurkissa on jo parin vuoden ajan tarjottu ratkaisuja pelaajien tarpeisiin. Maksat vain siitä mitä pelaat -pelipaketit löydät verkkokaupastamme.

Ja Kurkin jäsenenä saat parhaat edut.

Jäsenyys 2018

Aikuiset 90,-

Juniorit 21 v ja alle 40,-

Jäsenyytesi sisältää Kurk Golf ry:n sekä Suomen Gofliiton jäsenmaksun ja saat:

• Kolme ilmaista kierrosta (avajaiskisa, klubimestistapahtuma, kauden päätöstapahtuma)
  • 18 r green feet ja pelipaketit aina 10 % alennettuun hintaan (ei koske UUNO-tuotetta)
  • GoGolf jäsenyyden (pitää sisällään mm. hole in one vakuutuksen sekä GoGolf-lehden vuosikerran)
  • tasoituksen ylläpidon
  • osallistumisoikeuden seuran järjestämiin tapahtumiin, harjoituksiin ja kilpailuihin.

Golfliiton puolesta jäsenyytesi sisältää:

• Golflehden vuosikerran – 1 / talous
  • tapaturma- ja vastuuvakuutuksen
  • sähköisen eBirdie-jäsenkortin

Jäsenyyden voit hankkia saman tien verkkokaupastamme!