Senioritoimikunta

Senioritoimikunnan tehtävä ja tarkoitus on suunnitella ja organisoida jäsenistölle tapahtumia, kilpailuja, retkiä, koulutusta ym. viihtyvyyden ja yhteisöllisyyden vahvistamiseksi. Tärkeässä roolissa ovat myös naapuriseurojen kanssa järjestettävät klubiottelut sekä yhteydenpito Suomen Golfliiton Senioreihin.

Kauden 2018 kalenterin löydät tästä linkistä.

Senioritoimikunta 2019

Toimikunnan osalta tiedot päivitetään myöhemmin.
Kiireellisisissä asioissa voit olla yhteydessä tällä väliin Kurkin toimistoon, 09 8190 480 tai kurk(a)kurkgolf.fi

Seniorien viikkokilpailun ohjeet:

Viikkokisaa pelataan joka keskiviikko klo 8-19 ajalla 16.5.-12.9.2018
Sarjat: Kaikki pelaavat samassa sarjassa
Pelimuoto: Pistebogey täysin tasoituksin
Tiit: Naiset punainen, M50 ja M65 keltainen, M70 joko punainen tai keltainen HUOM! muistathan merkitä korttiin mikäli pelaat punaisilta!
Tuloskortit: Allekirjoitetut (pelaaja ja merkkari) kortit jätetään  kierroksen jälkeen caddiemasterille
Viikkotulokset: Joka viikko jaetaan rankingpisteet 10:lle parhaalle tuloslistan mukaan niin, että voittaja saa 10 pistettä, toiseksi tullut 9 jne.
Kausitulokset: Pelaajan 7 parasta viikkotulosta huomioidaan
Kilpailumaksu: 2€, joka maksetaan caddie masterille ennen kierroksen alkua. Korttiin merkitään kilpailun nimeksi S
Pääpalkinto: 100 € arvoinen lahjakortti arvotaan kaikkien kauden aikana pelattujen kilpailukorttien kesken
Muut palkinnot: Edellisen lisäksi kilpailumaksuista kertyneillä varoilla hankitaan lahjakortteja, jotka jaetaan parhaiten menestyneille senioritoimikunnassa myöhemmin tehtävän päätöksen mukaan.

Tuloksia pääset katsomaan tästä linkistä.

Kokonaistulokset löydät tästä linkistä. (Huom, tulokset näkyvät vasta kun ensimmäiset pelaajat ovat saaneet 7 tulosta kasaan)

Senioreiden uutisia