Pelaamiseen liittyvät kysymykset;

1. Jos tulee ukonilma, mitä teen?  Lue ohjeet tästä linkistä
  2. Pääseekö kentälle ilman Green Cardia? Kyllä, seuran jäsenen seurassa kertaluotoiselle tutustumiskäynnille. Kesäkaudella perjantai ja lauantai iltaisin klo 17.00 jälkeen järjestetään Hill kentällä Flow9 lähtöjä, johon voi jäsen voi tehdä varauksen itselleen ja tutustumaan tulevalle ystävälleen.
  3. Miten kirjaudun Nexgolf ohjelmaan? Pääset kirjautumaan Nexgolf ohjelmaan jäsen/asiakasnumerollasi sekä oletussalasanalla joka muodotuu seuraavasti; oletussalasana on kuusi merkkiä pitkä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on 'MaMe03'. Kirjainten koko on merkitsevä.
  4. Mitä jos olen unohtanut salasanani? Voit tilata uuden salasanan oheisesta tästä linkistä tai olemalla yhteydessä caddiemasteriin.
  5. Kuinka estän nimen näkymästä ajanvarauslistalla?
  6. Milloin saan varata peliajan? Vieraspelaajille varaus 5 päivää etukäteen, omille pelaajille 7päivää etukäteen.
    Mikäli haluat varata pidemmälle tai useamman lähdön kerralla, ota yhteys caddimasteriin.
  7. Mikä on lähtöryhmän tasoitusraja? Lähtöryhmän yhteenlaskettu tasoitusraja on 100, poikkeuksena kahden hengen ryhmä 108. Hill kentällä ryhmän tasoitusraja on nostettu 110.
  8. Saako harjoitusalueita käyttää vapaasti? Kyllä saa. Range toimii euron ja kahden euron kolikoilla, poletilla sekä polettinapilla. Huomiothan lähipelialueita käyttäessäsi että keräät tuomasi pallot pois.
  9. Mikä on normaali kerrosaika? Normaali 18r kierrosaika on n. neljä tuntia.
  10. Miten pelaan aikasin aamulla tai myöhään illalla? Voit pelata myös caddiemasterin ollessa kiinni. Klubitalon edustalta löytyy aamu- ja iltapelaajalista. Mikäli olet varannu ennakkoon ajan, löytyy nimesi listasta valmiina. Mikäli et, niin laitan nimesi ja kotiseurasi listaan. Pelikierrokset maksetaan aamuisin caddiemasterille ja iltaisin ravintolan puolelle.
  11. Golfauton rajoitukset, onko niitä? Golfautoja on kahdeksan kappaletta. Suosittelemme auton ennakkovarausta caddiemasterilta.
    Sateisina päivinä on syytä tarkistaa caddiemasterilta onko autojen käytölle esteitä.
  12. Missä kentällä on vesipiste? Vesipiste sijaitsee klubitalon alakerrassa, ulkoseinässä. Kesäkaudella vesikanisterit löytyvät myös Hill kentän ykköstiiltä sekä Lake kentän ykköstiiltä. Kentillä ei ole kiinteää vesipistettä.

Jäsenyyteen liittyvät kysymykset;

1. Miten liityn jäseneksi? Jäseneksi liittyminen käy helpoiten täyttämällä oheisen sähköisen lomakkeen.
  2. Mitä jäsenyys pitää sisällään? Jäsenedut voit lukea tästä.
  3. Jäsenyyden irtisanominen? Jäsenyys tulee irtisanoa aina kirjallisesti 28.2. mennessä, näin vältät jäsenmaksuvelvoitteen syntymisen. Helpoiten teet sen oheisen lomakkeen avulla.

Kilpailut ja tapahtumat;

1. Mistä näen tapahtumien lähtöajat tai tulokset? Tapahtumakalenterin sivuilta tai klubin ilmoitustauluita.
  2. Kuinka ilmoittaudun kilpailuun? Voit ilmoittautua tapahtumiin tai kilpailuihin Nexgolf palvelun kautta, klubilla tai ottamalla yhteyttä caddiemasteriin.
  3. Eri pelimuotojen ohjeet löydät tästä linkistä.