Jäsenmaksulaskut liikkeelle

pe 25. tammikuuta 2019 16.05.00

Seuran jäsenmaksulaskut lähetettiin postitse tällä viikolla ja ne saapuvat kotiin viimeistään ensi viikolla.
Kurk Golf ry:n jäsenyys 85 €/aikuinen ja 40 €/juniori pitää tänä vuonna sisällään mm. GoGolfin jäsenyyden (arvo 25€), neljä kertaa vuodessa ilmestyvän GoGolf- lehden sekä Fennian Hole in One vakuutuksen. Laskun eräpäivä on 28.2.2018 ja kaikki eräpäivään mennessä maksun maksaneet saavat lisäksi GoGolfin 01/2019 lehden kotiinkannettuna. GoGolfin jäsenyys astuu voimaan vasta jäsenmaksun maksettuasi eli näin ollen siis aikaisintaan maaliskuun ensimmäisellä viikolla.

Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttäsi, ilmoitathan siitä 28.2. mennessä toimistoon kurk(a)kurkgolf.fi tai oheisella lomakkeella.