Kurkin seuran hallitus ja toimikunnat etsivät uusia idearikkaita ja innokkaita jäseniä mukaan toimintaan ja erityisesti hakusessa on uusi ladykapu!

to 8. marraskuuta 2018 10.24.00

Kiinnostaisiko sinua olla mukana järjestämässä, ideoimassa, toteuttamassa seuran jäsenille tapahtumia, miettimässä uusia ideoita mitä voisimme jäsenistölle tarjota harjoitusten, harrastustoiminnan ja vapaa-ajan puitteissa?

Olla mukana aktivoimassa jäsenistöä mukaan tapahtumiin, vahvistamassa seurahenkeä ja yhteisöllisyyttä?

Olla mukana järjestämässä aloitteleville pelaajille koulutusta ja yhteisiä pelikierroksia tavoitteena rohkaista heitä edistämään pelitaitojaan ja tuntemaan itsensä tervetulleiksi yhteisen harrastuksemme pariin?

Olla mukana toteuttamassa senioreille tai naisille omaa ohjelmaa, olla mukana seuraotteluissa tai miettimässä esim. kevätreissuja?

Mikäli fiiliksesi oli, että kyllä tai tiedät jonkun, joka sopisi toimintaan mukaan niin ilmianna itsesi tai kaverisi
Tuikulle, jolta myös lisätietoja!

tuulia.sollasvaara(a)kurkgolf.fi tai 0456311219